Persuitnodiging | Iedereen Op Het Veld

Persuitnodiging | Iedereen Op Het Veld

Integratieproject ‘Iedereen op het veld’ sluit tweede projectjaar af in het Belgian Football Centre.

Op woensdag 19 december 2018 organiseren de KBVB, Pro League, Voetbal Vlaanderen, ACFF en Fedasil een voetbalhappening voor vluchtelingen en asielzoekers in het Belgian Football Centre. Alle pilootclubs en opvanginitiatieven die betrokken zijn bij het integratieproject ‘Iedereen op het veld’ kregen een uitnodiging voor dit evenement. Samen met hen willen we het succesvolle tweede projectjaar afsluiten met een aantal interessante workshops, een voetbaltornooi en footfestival. De pers is van harte welkom op dit evenement.

Adres: Belgian Football Centre, Rue de Bruxelles 486, Tubeke

Programma Persbericht - Iedereen op het veld.pdf - 238 KB

Iedereen op het veld

Dit integratieproject wil bijdragen aan de integratie van vluchtelingen en asielzoekers in onze maatschappij door middel van voetbal. ‘Iedereen op het veld’ startte in 2017 met de hulp van Fedasil en momenteel zijn er reeds 42 succesvolle samenwerkingen opgestart tussen lokale voetbalclubs, opvanginitiatieven en de lokale overheden.

Dankzij ‘Iedereen op het veld’ krijgen de clubs ondersteuning van Fedasil, KBVB, Pro League, ACFF en Voetbal Vlaanderen voor de opstart en continuering van hun lokaal integratieproject. Projectmedewerker Hedeli Sassi is het aanspreekpunt voor de verschillende actoren en helpt hen met het vinden van een antwoord op hun vragen en problemen.

Contact

Voor meer informatie, neem contact op met Hedeli Sassi.

> 0486/912383 of hedeli.sassi@footbel.com

Story image

 

 

Over Fedasil

Bij Fedasil zorgen we voor de opvang van verzoekers om internationale bescherming ('asiel') en garanderen we kwaliteit en conformiteit binnen de verschillende opvangstructuren. 

Fedasil
Hoofdzetel
Kartuizersstraat 21
1000 Brussel